Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Dedicatii si Mesaje Live pe Radio Live247

Dedicatii live


Trimite Mesajele Tale live in emisiunile noastre:

trimite mesaje
Cum Trimit Mesaje sau Dedicatii ?!

Deschide formularul pentru Dedicatii din imaginea alaturata
Completeaza rubrica cu mesajul Tau si trimite-l la NOI
Mesajele tale insotite de dedicatii si preferintele muzicale se citesc numai in programele speciale ce includ mesaje si dedicatii online.


Adauga comentariul Tau :


Emisiuni recomandate in programele noastre

Nici o piesa nu e hit pana nu trece de hitmaker!
De luni pana miercuri, intre 20:00 si 22:00, George este hitmaker-ul 247. Emisiunea cu cele mai tari hituri ale momentului dar si cu cele mai noi aparitii muzicale auzite chiar si in exclusivitate. De asemenea iti facem incalzirea cu hiturile zilei in cele 120 de minute de muzica. Nu lipsesc nici mult asteptatele mesaje, atat scrise cat si live, prin interventie telefonica, cu Mr. George. Convinge-te singur si Asculta Live Radio. Interactioneaza cu noi prin intermediul dedicatiilor si al mesajelor live destinate celor dragi de acasa.


Sergiu si un artist surpriza te tin joi de joi in priza!
In fiecare joi de la ora 20:00, Sergiu face prezenta la Radio Live 247 care timp de doua ore se va transmite live pe radio online tocmai pentrun a-ti face cunostinta cu cele mai fresh piese din Top40 si cea mai noua muzica a artistilor momentului. Ce aduce nou? Pai iti spunem noi! In fiecare editie, vei face cunostinta cu artisti care prin legatura telefonica vor fi mai aproape de tine si-ti vor raspunde unor intrebari cu care doreai de mult timp sa te adresezi direct lor. Deci, ai o intrebare pentru un artist? Trimite-ne pe facebook intrebarea si pentru cine e adresata, iar Sergiu va face posibil ca aceasta sa fie adresata artistului. Join on FACEBOOK


XS si Tavi muta clubul in studio!..Ce misto!
Dj XS alaturi de Tavi petrec 60 de minute alaturi de tine pe care sub nici o forma nu ai cum sa le ratezi. Pe romaneste, pentru cunoscatori mutam clubul in studio si facem transmisie live cu cea mai noua muzica pe Radio Live 247, cu cei doi care se declara impatimiti ai mix-urilor live, set-urilor si al platanelor. In timp ce XS este la datorie si imbina hit-urile, Tavi are grija ca buna dispozitie sa ajunga acolo unde trebuie si mai precis la tine. Fii prezent pe radio in fiecare zi de vineri cu incepere de la ora 20:00 pentru a lua parte la cel mai de succes show de mix si (re)mix live transmis online la Radio Live 247.


Weekend Mix la Radio Live 247 de la ora 9 fix!
Si multasteptatul weekend nu se lasa mai prejos, caci Rosso nu doarme. "Eu la radio nu dorm". Prudent si mereu prezent iti incata auzul in fiecare zi de duminica de la ora 21 timp de o ora si jumatate. Amator de mix-uri si remix-uri iti prezinta online un show de zile mari care te pregateste pentru inca o saptamana. Si cum nu sta departe de radio nici macar un moment, pune la dispozitie pentru cei interesati de tracklist fiecare emisiune mixata tocmai pentru a-ti face weekend-ul mai frumos. Asculta-l live o data la 7 zile si vei ramane surprins de ceea ce vei auzi.