Mihail a lansat piesa ”Simt că ne-am îndepărtat”

Dupa hitului ”Mă ucide ea”, Mihaila a lansat noua piesa ”Simt că ne-am îndepărtat”, piesa ce debuteaza cu un intro de chitară si ne amintește de sound-ul serilor de blues.
mihail

Piesa este completată de un videoclip filmat în ținuturile idilice din Malta, în regia lui Dima Dimov, care a colaborat cu Mihail și la clipul hitului ”Mă ucide ea”.

Trecuse ceva timp după ce mă despărțisem de fosta mea iubită, trecusem prin zile mai grele, pline de dor, zile fără sens, intense și pustii. A fost o zi în care ea a trecut să-și mai ia ceva lucruri de la mine și când ne-am văzut am mai povestit evident despre cum suntem. A fost o discuție mai formală și superficială, dar a fost un moment în care am realizat că vorbesc cu totalmente alt om. Mi-am dat seama că ea nu mai e fata de care eram îndrăgostit, ca ea nu o să se mai uite la mine, probabil, niciodată cu privirea aia care mă obișnuise, a fost un moment trist în care mi-am dat seama că am pierdut o persoană dragă”, a declarat artistul.

”Cred că textul din piesă e mai mult un pretext pentru a sublinia, de fapt, starea și atmosfera acelui moment de îndepărtare. A fost o trăire pe care am simțit-o atât de intens încât, la un moment dat, aș fi cântat doar Simt că ne-am îndepărtat și atât”, a mai adăugat Mihail.

Mihail – Simt ca ne-am indepartat

Adauga un Comentariu!