Top40 Hits Station

Liam Payne, French Montana – First Time (videoclip nou)

Liam Payne, French Montana - First Time

0 205

Liam Payne lanseaza piesa ”First Time”, single ce marchează colaborarea cu rapperul american, French Montana, și care are un sound nou, cu influențe latino, care te va cuceri de la prima ascultare.
Fostul membru al trupei One Direction a decis să amâne lansarea albumului său de debut dar și-a încântat fanii cu EP-ul „First Time” și videoclipul piesei care dă titlul proiectului.

„După cum bine știți, în ultimele câteva luni s-au petrecut câteva mari schimbări în ceea ce mă privește… Am ascultat câteva dintre cântecele de pe noul album, care au fost compuse cu ceva timp în urmă, și le-am simțit că fiind făcute pentru o altă perioada din viața mea. Îmi doresc că albumul meu de debut să mă reprezinte cu adevărat.” sursa Twiter.

Videoclip oficial

sursa: youtube.com

EP-ul debuteză cu piesa „First Time”, un material plin de culoare, cu inserții latino, care marchează colaborarea cu rapperul american, French Montana. Următoarea piesă, „Home With You”, este pretextul ideal pentru a te distanța de aglomerație, de zgomot și de universul casnic. „Depend On It” este o piesă tandră, o baladă fluidă, interpretată la pian, care se îmbină perfect cu vocea puternică și onestă a lui Liam Payne.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.